Canon’dan Dünya Turu Ödüllü Yarışma



Canon, ‘Live For The Story’ kampanyasını Türkiye’nin de dahil olduğu 19 ülkeye duyurdu. Instagram üzerinden yapılacak yarışmayı kazanan 1 kişi Canon ile Dünya'yı gezecek.


Canon, Türkiye’nin de bulunduğu 19 ülkede ödüllü fotoğraf yarışması başlattı. Fotoğraf makinası veya farklı bir cihazla herhangi bir yerde çektiği fotoğrafı Instagram ile paylaşan katılımcılar arasından bir kişi ‘365 gün yaz’ isimli yarışmanın kazananı olacak. Kazanan talihli tüm yıl Dünya üzerinde yazı kovalayacak. 

Nasıl başvuruluyor?
Bu öldülü kazanmak isteyenler, en unutulmaz yaz hikâyelerini @canoneurasia ve #LiveForTheStory etiketleri ile Instagram’da paylaşarak başvurabilirler. Yarışmaya katılmak için fotoğrafın altına ek olarak, maksimum 50 kelimeden oluşan bir kısa hikaye yazılacak. Bu benzersiz ödül için başvurular Lenny Kravitz’in kızı ve oyuncu, müzisyen, prodüktör, hikaye anlatıcısı Zoe Kravitz ile bir jüri tarafından değerlendirilecek. Başlangıç günü 17 Mayıs olan yarışmaya katılım hakkı 28 Haziran’da son bulacak.

Canon, ‘Live For The Story’ kampanyasıyla her fotoğrafın arkasında müthiş bir hikaye olduğuna dikkat çekmeyi hedefliyor.
Başvurular; görsel çekicilik, hikaye anlatma yeteneği, orijinallik ve ilham kaynağı olma gibi çeşitli kriterler üzerinden değerlendirilecek.
Şanslı 1 kişi, toplam 33 bin Euro’luk muazzam bir bütçe kazanacak. Ödül kendi ülkesine dönüş de dahil olmak üzere, 7 adet Dünya çapında ekonomi sınıfı uçuş biletini kapsamaktadır. Talihli 6 varış yerinde, 2’şer gecelik konaklama ve seyahat ettiği her ay için 1.500 Pound harcıcak almaya da hak kazanıyor. Ayrıca geniş kapsamlı bir seyahat sigortası da yapılıyor.

Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bol Şans..


Volkan KORKMAZ


Voılkan KORKMAZ. Blogger tarafından desteklenmektedir.